News

Acreditare Erasmus pentru Școala Populară de Arte Târgu Jiu

Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” – Târgu Jiu are plăcerea de a anunța obținerea acreditării Erasmus+ în domeniul educației adulților, pentru o perioadă de 5 ani.

“Pentru primul an de implementare ne-a fost aprobată suma de 33.950 euro. La începutul proiectului, va fi acordată prima tranșă în valoare de 80% din suma solicitată, urmând ca restul de 25% să fie primit după raportarea anuală a progresului și rezultatelor.

Proiectul Erasmus+ depus de instituția noastră urmărește trei obiective principale:
✅①. Creșterea calității serviciilor oferite și consolidarea corpului de profesioniști ai școlii: Participarea unui număr de 50 de angajați administrativi și cu atribuții de predare la 95 de mobilități, în scopul îmbunătățirii competențelor și expertizei acestora.
✅②. Dezvoltarea instituției ca furnizor de produse și servicii culturale și ca centru de excelență și transfer de bune practici în domeniul educației pe tot parcursul vieții, în mediul rural și mic urban: Prin intermediul acestui proiect, ne propunem să consolidăm rolul nostru în comunitate și să promovăm educația continuă și accesul la cultură.
✅ ③. Îmbunătățirea și dezvoltarea relațiilor de cooperare și a parteneriatelor intersectoriale la nivel național și internațional: Ne propunem constituirea unei rețele de învățământ vocațional artistic, care să includă colaborări cu instituții similare din țară și din străinătate.

 

Implementarea cu succes a Planului Erasmus+ va necesita o implicare serioasă din partea tuturor participanților, fie că sunt angajați ai instituției, fie că sunt cursanți ce vor participa la mobilitățile proiectului. O echipă dedicată, formată din personal calificat să predea, va asigura buna desfășurare a activităților.
Această echipă va contribui semnificativ la dezvoltarea și implementarea de noi procese procedurale, metodologii și programe analitice comune unei rețele de organizații/instituții de învățământ non-formal vocațional cu profil artistic pentru adulți, din care instituția noastră va face parte.

Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu este dedicată promovării și susținerii educației și culturii artistice în mediul rural și mic urban. Prin programele și activitățile noastre, ne propunem să asigurăm accesul la educație și formare continuă pentru toți membrii comunității”, au anunțat reprezentanții Școlii Populare de Arte Târgu Jiu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button