News

Acesta este „cel mai urât câine din lume”

„Wild Thang” , un pechinez în vârstă de opt ani, a câștigat titlul de „cel mai urât câine din lume”. Patrupedul a concurat la competiția care are loc în California, SUA, de cinci ori, ajungând pe locul al doilea de trei ori înainte de a obține, în sfârșit, coroana, în 2024.

Pechinezul în vârstă de opt ani, numit Wild Thang, a câștigat vineri concursul „Cel mai urât câine din lume 2024” din California. „Sălbaticul” este născut și crescut în Los Angeles. Patrupedul a participat la competiția pentru titlu de cinci ori, ajungând pe locul al doilea de trei ori înainte de a lua în sfârșit primul loc în acest an, scrie Sky News.

Wild Thang a contractat boala virală, ciurpa canină, când era pui, dar a reușit să supraviețuiască, potrivit biografiei sale. În urma acestei boli „nu i-au mai crescut dinții, ceea ce a făcut ca limba lui să rămână afară, iar o lăbuță din față este afectată.” În afară de problemele fizice, el este „un tip Glugly (glamuros/urât) sănătos și fericit”. El și proprietara lui, Ann Lewis, au plecat acasă cu un cec de 5.000 de dolari.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button