News

Accident MORTAL produs pe DJ 243. FOTO

Azi-noapte, pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD, pentru descarcerarea, asigurarea măsurilor P.S.I., evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DJ 243, spre localitatea Perieni,comuna Perieni.

La acțiune a intervenit și un echipaj cu o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, izbit într-un arbore de pe marginea carosabilului, în interior aflându-se încarcerate și în stare de inconștiență două femei.

Pompierii militari au descarcerat victimele, concomitent fiind acordat primul ajutor.

Una dintre victime a fost extrasă și predată în stare de conștiență echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui, ulterior, femeia fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Cea de-a doua victimă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, însă, din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanță a declarat decesul.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button