News

Accident grav noaptea trecută în județul vecin

Trei persoane au ajuns de urgenţă la spital azi noapte. Maşina în care se aflau a trecut peste scoarul unui sens giratoriu, pe şoseaua de centură a municipiului Deva. A mai fost implicată în accident şi o a doua maşină.

Cei doi şoferi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară, în Deva, pe şoseaua de centură, într-un sens giratoriu din zona cartierului Dorobanţi.

Pompierii Detaşamentului Deva au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi au participat la acordarea primului ajutor împreună cu echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara” , a transmis ISU Hunedoara. Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate cinci persoane, conform digi24.ro.

„În eveniment au fost implicate 2 autoturisme. Într-unul dintre ele se aflau 4 persoane, iar în cel de-al doilea era doar conducătorul auto. În urma accidentului 3 persoane aflate în autoturismul care a trecut peste scuarul din sensul giratoriu au fost rănite şi transportate la U.P.U. Deva de către ambulanţele S.A.J.

Două dintre ele prezentau dureri lombare, iar cea de-a treia avea o contuzie cervicală. Conducătorii auto ai celor două autovehicule nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a mai precizat ISU Hunedoara. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către poliţişti.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button