Lifestyle

A renunțat la jobul de team lider în Anglia pentru VISUL din copilărie! Povestea tinerei din Târgu Jiu și a afacerii sale „Woodify”

Luiza Flămându are 35 ani este din Târgu Jiu și deși a lucrat pentru o vreme în Anglia ca la lider de echipă în logistică, câștigurile materiale n-au contat, iar pasiunea pentru materialele naturale, au readus-o acasă. Aici a dat naștere afacerii „Woodify” de care se ocupă alături de partenerul său. În prezent tânăra se ocupă exclusiv de creații, marketing și producție, iar produsele ei ajung peste tot în țară. Deși a început cu realizarea de tablouri 3D din lemn, acum Luiza, a reușit să realizeze o legătură ingenioasă între lemn și fashion. Din mâinile ei ies genți 100% funcționale, realizate din zeci de mici piese din lemn. Gențile unice din lemn pot fi purtate și folosite la fel ca oricare altă geantă, iar clienții Luizei pur și simplu s-au îndrăgostit de ele.  

„Woodify a luat naștere inițial din dragostea pentru materialele naturale și din dorința de a-mi materializa ideile. Pasiunea pentru lemn și tot ce reprezintă acesta vine de foarte mulți ani, din copilărie, și derivă din dorința mea de a știi să fac orice: cum să construiesc o cușcă pentru câine, un gard, să schimb o priză, să repar un radio, să tai lemne și multe altele (vacanțele toate la sat, iar de la 14 ani definitiv). Anii au trecut, drumurile m-au purtat în Anglia, unde am lucrat ca team leader în logistică, diametral opus față de visele mele. Împreună cu partenerul meu ne-am hotărât că banii nu primează, că Anglia nu e acasă pentru noi și că vrem ceva al nostru și astfel ne-am întors în România și ușor ușor a luat naștere mică noastră afacere de familie, Woodify. Momentan, deoarece partenerul mai are de terminat un proiect în Anglia și jonglează cu drumul aici-acolo, mă ocup exclusiv de creații, marketing și producție, urmând ca din august să fim ambii pe baricade. Pentru moment comercializăm produsele în România, urmând ca după definitivarea site-ului să “atacăm” și piața din Europa” ne-a povestit Luiza.

Timpul de execuție al unui produs este de 2-4 zile lucrătoare și poate fi prelungit în funcție de cerințele clienților. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și porenesc de la 30 de lei și pot ajunge până la 600 de lei în funcție de mărimea și dimensiunea produsului.

„Ca produse realizate, am pornit inițial cu realizarea tablourilor 3D, din lemn în straturi reliefate și a suporturilor de lumânări, ulterior am descoperit fotogravura pe lemn și cel mai recent am reușit să creez o legătură frumoasă între modă și unicitatea lemnului prin realizarea de genți 100% funcționale, handmade, din zeci de mici piese din lemn. Clientelor le-a fost puțin dificil să creadă că astfel de genți pot fi purtate exact ca una din piele, spre exemplu, dar ulterior s-au îndrăgostit de ele. Totodată, pregătim o colecție de agende cu coperți din lemn, cât mai accesibile ca preț. Timpul de execuție este de 2-4 zile lucrătoare, prelungit în cazul pieselor personalizate mai aparte, iar prețurile pornesc de la 30-40 lei pentru suporturile de lumânări până la 5-600 lei pentru tablourile statement foarte mari, de 150cm spre exemplu. De curând am început și colaborări corporate, și credem că putem avea un parcurs frumos și în această direcție. Mereu am vrut ca tot ceea ce fac să fie de calitate și mă axez foarte mult pe dorințele clienților, de aceea majoritatea obiectelor realizate pot fi personalizate”, ne-a mai povestit antreprenoarea Luiza.

Mai jos vă redăm o galerie foto cu produsele marca Woodify și creatoarea acestora:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button