News

A murit un important lider de sindicat!

“Cu profundă tristețe și regret, anunțăm decesul domnului RADU VASILE, co-președinte al Federației „Solidaritatea Sanitară” din România. Domnul Radu Vasile ne-a părăsit astăzi, 01.06.2024, lăsând în urmă un gol imens în inimile noastre.

În timpul mandatului său, domnul Radu Vasile a fost nu doar un lider dedicat și eficient, ci și un prieten și un mentor pentru mulți dintre noi. Cu o pasiune fierbinte pentru apărarea drepturilor lucrătorilor și o dăruire exemplară, el a fost o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate Solidaritatea Sanitară.

În afară de contribuțiile sale remarcabile în domeniul sindical, domul Radu Vasile va fi întotdeauna amintit pentru inima sa bună, pentru căldura și umorul său reconfortant. Ne va lipsi profund nu doar ca lider, ci și ca om!

În aceste momente dificile, împărtășim durerea colectivă și aducem cele mai sincere condoleanțe familiei. Sperăm ca amintirile frumoase și momentele împărtășite să ofere alinare și putere în timpul acestor zile tulburi.

Un om deosebit a părăsit această lume, dar amintirea și moștenirea sa vor trăi în inimile noastre pentru totdeauna! Să-i păstrăm memoria vie prin continuarea luptei pentru dreptate și solidaritate, așa cum și-ar fi dorit el!”, a transmis, ieri, conducerea Federației „Solidaritatea Sanitară” din România.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button