News

6 persoane reținute de DIICOT pentru trafic de droguri

Procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara au dispus reţinerea a şase inculpaţi, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv şi deţinere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, a dispus, vineri, arestarea preventivă a patru dintre inculpaţi şi măsura arestului la domiciliu pentru alţi doi, pentru 30 de zile, arată un comunicat al DIICOT Timişoara, remis, vineri, Agerpres. Potrivit sursei citate, în perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023 inculpaţii au deţinut, intermediat şi comercializat direct, în mod repetat, droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive (canabis, 3-CMC, cunoscut drept cristal şi 2-MMC) către consumatori de pe raza judeţului Timiş, cu sume cuprinse între 200 şi 500 lei.
De asemenea, în sarcina unuia dintre inculpaţi s-a reţinut şi faptul că a deţinut fără drept, pentru consum propriu, diferite cantităţi de droguri de mare risc (cocaină şi 3-CMC cunoscut sub denumirea de cristal).

Sursa: Agerpres

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button