News

6 noi aparate de tip drug test, achiziționate de Consiliul Județean Gorj

Echipa Consiliului Județean Gorj a finalizat recent o nouă tranșă de achiziții (șase aparate Drug Test), ce vizează îmbunătățirea capacității de intervenție și investigație a poliției și jandarmeriei din județ.

„În acest context, le mulțumesc membrilor și președintelui ATOP, domnul Ion Rușeț, pentru colaborarea și dedicarea lor în realizarea acestor achiziții strategice. Toate acestea vin în completarea echipamentelor deja achiziționate în decembrie 2022 și demonstrează angajamentul nostru continuu față de asigurarea securității și eficienței forțelor de ordine din județul Gorj. Astfel, au fost sau urmează să fie achiziționate în următoarea perioadă următoarele echipamente: Aparate Drug Test și kit-uri aferente (o componentă esențială pentru combaterea consumului și traficului de substanțe interzise); sistem complet Stereomicroscop pentru Activitatea Criminalistică de Laborator (un instrument de ultimă generație, menit să sprijine eforturile de investigație în cadrul activității criminalistice); dronă (un mijloc modern de supraveghere și intervenție, care va consolida capacitatea de monitorizare a situațiilor de urgență și de intervenție rapidă); echipamente specifice pentru Structura de Acțiuni Speciale (costume complete de intervenție pentru vară și iarnă, echipamente foto-video și materiale necesare pentru desfășurarea activităților de intervenție).

Sunt convins că aceste noi resurse vor contribui semnificativ la consolidarea capacităților operaționale ale poliției și jandarmeriei și, implicit, la creșterea nivelului de siguranță în comunitatea noastră”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Atata timp cat peste 70% din testele efectuate cu aceste aparate sunt false, toate cheltuielile sunt de pomana.Bani aruncati in vant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button