News

100.000 de euro – prețul pus pe viața unui tânăr de 20 de ani bolnav de leucemie

La numai o săptămână după ce a împlinit 20 de ani, Daniel a aflat că are leucemie acută. Vestea a căzut ca un fulger asupra tânărului, dar și a familiei sale. Miliarde de clipe încă netrăite, mii de trăiri încă neexperimentate, sute de vise nerealizate au intrat pentru Daniel într-un câmp dens de ceață. Tânărul nu renunță însă la luptă. Este încrezător că va răzbate, deși viața lui costă în acest moment 100.000€ – atât trebuie să achite familia pentru transplantul de măduvă și tratamentele ulterioare care îl pot salva de la moarte.

Cu ajutorul Asociației Salvează o inimă, Daniel a început deja chimioterapia, însă drumul spre vindecare este unul lung și costisitor. În acest moment tânărul se află într-o clinică din Turcia, împreună cu mama sa.

,,Eram la muncă în Italia. Noi vorbeam destul de des la telefon, despre toate câte ni se întâmplau. Știam că a ajuns la spital din cauza unei răceli puternice cu febră de 40 de grade și dureri de cap. În timpul unei conversații am sesizat că medicii îi puneau tot felul de întrebări și am simțit că ceva nu e în regulă. Am cerut să vorbesc cu medicul de gardă. Am auzit doar atât: Analizele lui Daniel au ieșit foarte rău și că are leucemie acută. Nu aș avea cum să explic niciodată în cuvinte ce am simțit în acel moment. Timpul s-a oprit efectiv în loc. Am rămas pur și simplu blocată. Nu mai auzeam ce continua să îmi explice doctorul. Nu mai auzeam nimic, simțeam doar că mă prăbușesc într-un mare hău. După ce am închis telefonul am izbucnit într-un plâns compulsiv și îl întrebam pe Dumnezeu: De ce Daniel? Am văzut atâtea cazuri de acest fel pe internet, dar nici gând că asta ar putea să ni se întâmple nouă,” ne-a mărturisit Liudmila, mama lui Daniel printre lacrimi.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/daniel-spinu/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Daniel Spînu!

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button