News

Cât costă o friptură de urs la tavă și unde poate fi servită la noi

Un restaurant din Poiana Brașov atrage atenția turiștilor cu un preparat ieșit din comun: friptură de urs la tavă, servită cu sos brun și garnitură la alegere.

Porția de 150g de carne de urs este oferită la prețul de 177 lei, devenind astfel una dintre cele mai scumpe opțiuni din meniu.

Potrivit meniului analizat, o porție conține 150g carne de urs, 15g sos, 150g garnitură. Valori nutriționale (doar carnea): 402,5 calorii, 50g proteine, 20,75g lipide, 0g carbohidrați și fibre.

Restaurantul din Poiana Brașov nu are tot timpul urs în meniu. Trebuie să sunați pentru a afla dacă există în meniu în ziua în care mergeți dumneavoastră.

Carnea de urs este considerată o delicatesă de vânat greu accesibil. Are o textură mai fermă decât vita, dar mai grasă și mai sălbatică la aromă, cu note ce pot aminti de mistreț sau vită marmorată. Unele preparate cer marinare prelungită, pentru a-i domoli gustul intens și a o fragezi.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button