News

Cât costă un singur mic cu muştar la „împinge-tava” în staţiunea Mamaia

În Mamaia, prețurile la mâncare au crescut considerabil. Un caz ar fi o autoservire, unde un mic a ajuns să coste 7 lei bucata. Cartofii prăjiți ajung la 70 de lei kilogramul, iar ciupercile  la 100 de lei kilogramul. Ardeii copți au ajuns să coste tot 70 de lei kilogramul, iar toate produsele de carne au ajuns să coste 140 de lei kilogramul.

De altfel, de la 1 iulie, prețurile pe litoral au explodat, acest lucru fiind vizibil atât la cazări, cât și la mâncare. În aceste condiții, mulți turiști au fost nevoiți să își refacă bugetul pentru vacanță.

 

Un român a dezvăluit pe rețelele de socializare că a scos din buzunar foarte mult pentru un mititel cu puțin muștar.

Potrivit cancan.ro, acesta a achitat suma de 7 lei, în timp ce hamsiile costă 14 lei. În stațiunea Mamaia turiștii sunt nevoiți să achite 7 lei pentru o sută de grame de cartofi prăjiți și 8 lei pentru o sută de grame de ciolan afumat.

„Exagerat de scump. Mi-ar trece pofta. Aşa ajung unii bogaţi”, „Preturi de Tenerife, jeapca pe față… nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă… dezgustător”, „De vină sunt cei ce cumpără”.

„Dacă mergeai la împinge tava prin Constanța nu mai aveau ei clienți și prețuri ca astea”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți după ce au aflat care este costul unui singur mic, mai arată sursa citată.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button