News

Zarug, designerul care a recunoscut că este gay, a stat de vorbă cu tinerii din Târgu Jiu!


Mihai Dan Zarug a făcut dezvăluiri intime despre viața lui personală și despre cum a reacționat familia sa atunci când a aflat de orientarea sa sexuală. Fostul concurent de la Asia Express a spus că încă de mic, părinții lui și-au dat seama că este homosexual și l-au susținut. Cu toate acestea, el le-a spus oficial că este gay abia în urmă cu 7 ani, de teama reacției lor.

Designerul a venit la Târgu Jiu unde a stat de vorbă cu tinerii de la Organizația de tineret START.

“Întâlnirea cu Zarug a fost un mix grozav de veselie și serioșenie

A vorbit despre muncă, despre pasiune, dar și cum despre cum munca nu reprezintă persoana în sine. Despre schimbări, curaj și despre cum să rămâi mereu deschis ca să poți vedea oportunitățile.

Le-a vorbit celor prezenți despre eșecuri, dar mai ales despre cum să fii tu în orice faci.

Mulți dintre tinerii care au venit la întâlnire Zarug au aflat despre parcursul în domeniul juridic, modă, iar apoi experiențele de la TV. Au aflat despre temerile sale și alegerile care l-au purtat în viață.

Cu o abordare sinceră, modestă și fără să judece, Zarug a scos multe de la tinerii noștri. A aflat ce vor să facă mai departe și ce temeri au.

Ne-a mai plăcut Zarug pentru că a avut emoții, ceea ce ne-a făcut să simțim că este și pentru el o întâlnire importantă, apoi ne-a explicat cum scapă el de emoții, ne-a plăcut și pentru că a fost sincer și ne-a convins că să fii diferit, să accepți și să arăți lumii asta poate deveni o carieră. Ne-a plăcut pentru că râs mult și ne-a făcut și pe noi să râdem.

Zarug ne-a cucerit definitiv pentru că deși era târziu el a așteptat-o pe Theo, o voluntară care nu a putut ajunge la conferință pentru că avea pregătire pentru bacalaureat.

După discuția de la Zbateri și Dezbateri a urmat o sesiune de fotografii și alte dezbateri.

Ne-a plăcut și pentru că nu a venit cu mâna goală și l-a adus cu el la @centrulstart și pe Totoro, un cățel foarte simpatic și cuminte.

Bucuroși de întâlnire! Mulțumim, Zarug”, se arată pe pagina Centrului de tineret START.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button