Tehnologie

WhatsApp nu va mai funcţiona pe următoarele modele de telefoane din martie 2024

Aplicația va deveni incompatibilă cu unele modele de smartphone-uri din cauza diferențelor în sistemul de operare

Utilizatorii afectați sunt cei care nu dispun de Android 5.0 sau o versiune mai recentă și nu au cel puțin 300 MB de spațiu de stocare disponibil, scrie USA Express.

Lista telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp:

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Ace2

Samsung Galaxy s3 Mini

Samsung Galaxy Trend II

Samsung Galaxy X2 Case

LG Optimus L3 II dublu

LG Optimus L5 II

LG Optimus F5

LG Optimus L3 II și altele.

Noi norme de la Uniunea Europeană

WhatsApp și Messenger au anunțat o schimbare semnificativă în politicile lor de confidențialitate și în modul în care gestionează mesajele. Această decizie revoluționară vine în urma impunerii lor ca „gatekeepers” în piața digitală conform regulamentului impus de Uniunea Europeană. Începând de acum, aceste aplicații vor permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje din alte platforme de chat.

Această mișcare va aduce cu sine o serie de schimbări esențiale în felul în care utilizatorii interacționează cu diferitele platforme de mesagerie. Înainte de a folosi această opțiune, toți utilizatorii vor fi informați cu privire la posibilele riscuri asociate conversațiilor cu persoane de pe alte platforme. Aceste conversații vor fi etichetate ca fiind mai puțin sigure decât cele purtate cu utilizatorii interni ai WhatsApp și Messenger, încurajând precauția și atenția sporită în utilizarea noilor funcționalități.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button