News

Un șofer surprins de iarnă fără cauciucuri corespunzătoare și-a urcat prietenul pe portbagajul mașinii

Imaginația șoferilor nu are limite. Un șofer surpins de iarnă fără cauciucuri corespunzătoare și-a urcat prietenul pe portbagajul mașinii atunci când autoturismul a început să patineze pe un drum național.

El a gândit că astfel că va spori aderența mașinii sale. Doar că scena a fost înregistrată de un alt șofer, care a urmat imaginile pe pagina de socializare. Filmul s-a viralizat și mii de oameni au comentat scena. „Așa ceva nu este permis nicăieri, apoi le plângi de milă când îi vezi întinși pe asfalt”, „Cap are, minte îi mai trebuie”, „Și-a luat Bmv’eu și a rămas fără bani de anvelope de iarnă”, „Nu are caii potcoviți” sunt câteva dintre reacțiile internauților, scrie libertatea.ro.

Inspectoratul de Poliție Vaslui s-a autosesizat în acest caz și i-a identificat atât pe șofer, cât și pe bărbatul urcat pe portbagaj.

 „Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare,respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002”, au declarat oficialii IPJ Vaslui.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button