Societate

Un afacerist oferă o recompensă de 1.000 de euro în cazul câinilor găsiți morți la Câlnic!

Cazul celor 23 de câini găsiți morți la marginea unei păduri a stârnit o adevărată revoltă în mediul online. Gorjenii s-au declarat oripilați și nu-și explică cum cineva a putut să facă așa ceva.

Un gorjean a declarat public că oferă o recompensă de 1.000 de euro celui care poate oferi informații sau indicii pentru prinderea făptașilor. „Ofer pentru început recompensa de 1000 de euro pentru cine oferă un indiciu clar despre autorii masacrului de la Calnic-Carbunesti! Aceștia trebuie să răspundă dar nu în limitele legi ci în limitele judecății morale:ochi pentru ochi, dinte pentru dinte! Păcat ca am ajuns să trăim și să vedem asemenea specimene de oameni și asemenea atrocități”, a transmis Ovidiu Tender Păsărin.

Reamintim că în acest caz polițiștii gorjeni au deschis o anchetă. „La data de 28 octombrie a.c, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei în curs, în timp ce se deplasa pe un drum forestier din comuna Câlnic, a identificat mai mulți câini decedați. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la fața locului se află 23 cadavre exemplare canine, de rasă comună, nemicrocipate, care nu prezentau urme de violență, lovituri sau plăgi la exterior. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button