NewsTrebuie să vezi asta!

Tragedie la indigo, la 11 ani distanță: surori moarte pe aceeași trecere de pietoni, în drum spre biserică

Coincidenţă de-a dreptul stranie. Două surori din Botoşani au avut parte de aceeaşi moarte cumplită pe aceeaşi trecere de pietoni, în drum spre biserică, într-o zi de joi, la o diferenţă de 11 ani.


Primul accident a avut loc pe 31 ianuarie 2013, în timp surorile se deplasau spre biserică. Ambele au fost lovite atunci de către un microbuz.

Sora mai mare, în vârstă de 67 de ani, a murit pe loc. Sora mai mică, atunci de 65 de ani, a fost transportată de o ambulanţă în stare gravă la Urgenţe.

Într-un final, sora mai mică a reuşit să se recupereze. Destinul însă avea să îi joace o festă, iar tragedia să se repete. După acelaşi scenariu tragic, însă de data aceasta, lovitura i-a fost însă fatală, potrivit Monitorul de Botoșani.

Al doilea accident a avut loc joi seara, pe 1 februarie 2024, când femeia a fost lovită exact ca sora ei, pe aceeași trecere de pietoni.

Se ducea la biserică, cu nora ei, când şoferul, în vârstă de 72 de ani, a spus că le-a observat târziu pe cele două femei, care ar fi traversat în diagonală, pe lângă trecerea de pietoni.

A frânat, iar microbuzul s-a oprit chiar în dreptul femeii de 76 de ani, pe care a doborât-o pe asfalt. Impactul cu carosabilul a fost unul deosebit de grav, femeia suferind mai multe leziuni severe.

„Pacienta a suferit o fractură de bază de craniu, cu hemoragie subdurală fronto-temporo-parieto-occipitală. Practic avea inundat cu sânge aproape tot creierul. A suferit şi o fractură la nivelul coloanei cervicale şi multiple fracturi costale.

S-a decis transferul de urgenţă la Suceava, pentru clinica de neurochirurgie. Din păcate, însă, leziunile au fost mult prea grave şi a decedat în cursul nopţii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button