Eveniment

Stradă din Târgu Jiu, recent modernizată, spartă din nou! Edilitară dă în judecată Aparegio


Directorul societății Edilitara Târgu Jiu, Adrian Dăianu, anunță că va da în judecată Aparegio Gorj. Acesta susține că operatorul regional de apă și canalizare să suporte costurile reparațiilor necesare în urma problemelor apărute pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

“Apelăm la instanță pentru ca APAREGIO să suporte costurile reparațiilor necesare în urma problemelor de pe strada Tudor Vladimirescu!
De ce se fac vinovați cei de la APAREGIO pentru situația creată? Pentru că la baza proiectului tehnic există un aviz în care societatea își dă acordul, menționând faptul că pe această porțiune de stradă nu există nici o conductă de apă care necesită înlocuire!
Menționăm că, pe baza informațiilor și avizelor primite de la deținătorii de utilități, proiectul a avut în vedere o modernizare integrală a străzii, astfel fiind reabilitată și extinsă rețeaua de canalizare pluvială, realizarea unui iluminat modern și, cu sprijinul operatorului de energie electrică Distribuție Energie Oltenia, s-au modernizat rețelele electrice eliminându-se cablurile aeriene inestetice.
Avizul APAREGIO, după cum se vede, nu reflectă situația din teren și așa au apărut probleme grave pe o stradă recent modernizată. Le vom remedia, dar APAREGIO trebuie să își asume toate costurile reparației”, a transmis Adrian Dăianu.

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. CE sa remediati voi ma? Deja e facuta bucati strada aia si parca lipita cu banda scotch, numai denivelari. sunteti o rusine

  2. Trotuarele de pe Tudor Vladimirescu sunt dezastru, pietonii nu pot circula cum trebuie din cauza rampelor, e denivelat groaznic.

    Pietonii sunt obligați să circule pe carosabil sau să ocolească pe aleea de la calea ferată până pe Eroilor.

    Cât despre carosabil, de la calea ferată până la Mărășești e plin de mașini parcate pe interzis, deși sunt semne cu Oprirea Interzisă.

    Poliția Locală este inexistentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button