NewsȘtiri

S-au băgat tichetele la salariații Minprest! Salariile se acordă mâine pe carduri

Apelul salariaților Minprest a avut efect! La intervenția ITM și a senatorului Iordache, în urmă cu puțin timp s-au băgat deja tichetele de masa pentru salariați și s-au găsit banii necesari pentru salarii. Mâine dimineață li se vor acorda chenzinele angajaților Minprest pe carduri.

Angajații Minprest au anunțat astăzi că vor intra în greva foamei daca nu li se vor acorda salariile care trebuiau date oamenilor pe 15 septembrie. Furnizarea chenzinelor a întârziat cu patru zile astăzi, dar se pare că banii se vor da mâine, după ce salariații au făcut valuri, amenință d cu greva foamei. În apărarea salariaților au intervenit cei de la ITM dar și senatorul Iordache care a pus vina pe conducerea ambelor societăți pentru întârzierea banilor.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Sunteti gresit informati! Nu este nici o intarziere a salariilor. Platile salariale se fac in intervalul 10-20 si 21-30 in fiecare luna,lichidare si avans.. Nu este nici o intarziere cu bani la salariati.. Verificati informatia din mai multe surse,cred ca asa este corect si profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button