News

Prefectul Popescu: „Teatrul Elvira Godeanu suferă de hemoragie internă”

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu a făcut aseară o serie de declarații despre angajații care au plecat prin demisie sau au fost dați afară din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

<<Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, instituție fundamentală pentru comunitatea noastră, suferă de hemoragie internă. 15 este numărul persoanelor plecate prin demisie sau demiși (cărora nu li s-a mai prelungit contractul) de la teatru, din februarie până azi. Când un procent de 22,39% din totalul angajaților unei instituții în care se lucrează cu sufletul și mintea pleacă prin demisie sau sunt forțați să plece, atât instituția, cât și comunitatea suferă. Nu închei prin a lăuda TDEG, deși artiștii și ceilalți angajați merită toate laudele. Sunt sigur, cunoașteți activitatea și rolul acestuia în comunitate de la începuturi, din 1993, de când actorul Marian Negrescu (și el gonit din teatru acum câteva luni) a făcut “zidirea” – alături de tinerii talentați de atunci, azi actori experimentați ai teatrului nostru. În final, nu la final, TRAG un SEMNAL de ALARMĂ, rugând conducerea instituției și a administrației locale să se OPREASCĂ din demolarea unei templu greu înființat acum 30 de ani, să se OPREASCĂ din alungarea tinerilor talentați întorși acasă să muncească, să OPREASCĂ demolarea – de Teatru, de Artă, de Echipă, de Artiști, de Repertoriu, de Cultură, de Oraș!>>

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Domnule Prefect, nu cumva conducerea teatrului a suferit un AVC? Mi se pare ca niste impostori, paraleli cu teatrul, cultura au ajuns politic cu frustrari innascute sa conduca anumite institutii. Demiteti-i, pentru ca ei nu au caracterul de a o face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button