News

Pompierii s-au luptat să scoată dintre șinele de tren un bărbat care insista să doarmă acolo

Un bărbat de 44 de ani, aflat în stare de ebrietate, din Galați, a fost salvat de pe șinele de cale ferată de către echipajul de pompieri al ambulanței SMURD. Adormit și refuzând să părăsească zona, a fost scos în siguranță de intervenția rapidă a echipei.

„O misiune mai puțin obișnuită a echipajului de pompieri de pe ambulanță SMURD. Apelul unei persoane care trecea prin zonă, a sesizat faptul ca un bărbat care pare sa fi consumat băuturi alcoolice, este căzut pe calea ferată a podului din zona Gării Bărboși”,a transmis ISU Galați, citează Adevărul.

Ajunși la fața locul evenimentului, paramedicii au găsit un bărbat de 44 ani, sub influența alcoolului, care adormise între șinele de cale ferată și refuza să plece.

„Din fericire, colegii noștri l-au convins la timp să urce în ambulanță, pentru că la scurt timp a trecut și trenul dinspre Galați. Momentan, bărbatul este în afara oricărui pericol, sub supraveghere medicala, la Spitalul Clinic Judetean de Urgență Galați”, a precizat ISU Galați.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button