Eveniment

Plângere la DNA pentru șeful Antifraudă Târgu Jiu!

Gabriel Florentin Ninu, șeful Direcției Antifraudă Târgu Jiu s-a ales cu o plângere penală la DNA în care este acuzat de abuz în serviciu și trafic de influență. Asta după ce reprezentanții Antifraudă Târgu Jiu au sancționat cu amendă contravențională de 40.000 de lei o societate din Târgu Cărbunești. Aceasta este administrată de fiul lui Ion Fugaru, consilier local la Târgu Cărbunești, societatea având o sală de nunți pentru care a plătit taxe și impozite.

Tatăl patronului, ales local, susține că în cazul acesta s-ar fi comis clar un abuz în serviciu deoarece societatea a fost sancționată atât de mult pentru simplul fapt că a eliberat chitanță în loc de bon fiscal pentru serviciile oferite în mai puțin de un an de zile. Ion Fugaru susține că acest control ar fi fost făcut ,,cu dedicație” deoarece anul trecut acesta ar fi refuzat să facă afaceri chiar cu șeful de la Antifraudă care, împreună cu un afacerist local, ar fi venit la omul politic solicitându-i un teren.
Mai exact, susține Fugaru, Ninu și un afacerist local ar fi dorit să cumpere o parcelă de teren de la fosta fabrică de cărămidă din Cărbunești, teren deținut de consilierul local, pentru ca respectivul afacerist să realizeze acolo un depozit de deșeuri electrice și electronice.
Fugaru susține că a refuzat și să vândă terenul și să intre în afaceri cu cei doi, motiv pentru care acum ar suporta consecințele.
Fugaru a făcut public acest lucru cu mențiunea că ar fi sesizat, recent, problema inclusiv la Ministerul Finanțelor.

Publicitate

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Va recomand sa verificati toate facturile pe care le detine Ninu Gabriel in legatura cu constructia casei sale. Iar apoi sa faceti o expertiza reala a valorii financiare a casei. Surpriza va fi una imensa.
    Ninu stie de ce. Cred ca si DNA poate afla daca il ia la bani marunti pe acest fost invatator Ninu Gabriel Florentin.
    Este cumva interzisa o astfel de investigatie? Pentru motivul ca este finul presedintelui CJ GORJ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button