Politică

La ce funcție va candida Iordache, în 2024

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, anunță că este dispus să-și asume “cea mai grea candidatură”, în alegerile de anul viitor.

Partidul Național Liberal a decis să meargă singur în alegerile din 2024. Decizia liderilor de la centru este pe placul președintelui PNL Gorj. Senatorul Ion Iordache afirmă că este dispus să-și asume “cea mai grea candidatură” în alegerile de anul viitor. “Eu am spus-o dintotdeauna și nu numai eu, au fost mai mulți lideri naționali care am susținut că pentru identitatea PNL, pentru votanți, pentru oamenii de dreapta, cei care au încredere în noi trebuie să candidăm singuri. Iar eventuale alianțe de guvernare sau de susținere pe care am putea să le facem trebuie să discutăm abia după alegeri. Este prea devreme să mă exprim unde voi candida. Ce pot să spun, cu siguranță, e că sunt dispus să-mi asum cea mai grea misiune pe care trebuie să o aibă un membru al PNL de la Gorj. Cea mai grea este acolo unde ai una dintre cele mai mari funcții din județ și unde nu ai un candidat mai bine poziționat”, spune liderul PNL Gorj.

“Vom câștiga toate alegerile de la anul”.

Ion Iordache afirmă că Partidul Național Liberal va câștiga toate cele patru tururi de alegeri, anul viitor, în județul Gorj. “Rămân pe poziție. Împreună cu echipa care susține acest proiect pe care-l am eu, vom câștiga toate alegerile de la anul. Știu ce facem, știu cu cine discutăm și avem și niște măsurători. În afară de cele pe care le-a făcut partidul de la nivel central pe Târgu-Jiu, unde, din punctul meu de vedere, stăm destul de bine, facem și noi măsurători în județ din mai multe localități și, la fel, suntem destul de bine. Cel puțin, cu câteva dintre personalitățile pe care le avem în partid suntem peste personalitățile contracandidaților noștri. Nu pot să dau date exacte, am măsurat în câteva localități și la nivelul încrederii, care este cel mai important de măsurat, în momentul acesta, pentru că intenție de vot nu este, deocamdată, cazul, stăm mai bine decât cei de la PSD, ca și personalități”, a încheiat senatorul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button