NewsȘtiri

Gestul unui tânăr din Târgu Jiu devenit VIRAL pe Internet: „ Ați terminat cu toate greșelile din țară și o găsirăți pe doamna asta”. S-a întâmplat în Piața Mare

Gestul unui tânăr din Târgu Jiu care îi sare în ajutor unei doamne care avea scoase la vânzare mai multe legături cu urzici a devenit viral pe rețelele de socializare. Femeia se afla în spatele unei tarabe din Piața Mare a municipiului când tânărul a surprins o discuție între aceasta și doi angajați ai pieței care verificau dacă femeia plătise chirie pentru tarabă.

„Ați terminat cu politicienii din țară, cu toate greșelileși acum o găsirăți pe doamna asta. De ce fugiți de mine?” spune tânărul la începutul videoclipului.

Internauții au aplaudat gestul tânărului, iar videoclipul tânărului a înregistrat în doar câteva zile peste 10 mii de vizualizări. „bravoooo domnișorule…Poliția e la mica ciordeală ,și marea Ciordeală ,și intimidare…Ei fac legea cum vor în țara asta plină de mafioți”, „Asta este atitudinea corectă, când vedem o nedreptate sa acționăm ! Altfel vom fi călcați în picioare”, „Foarte bine ai făcut. Nu știu unde s-a întâmplat asta dar tot respectul pentru atitudine”, sunt doar câteva din comentariile publicate de internauți.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button