Societate

El este ȘEFUL de PROMOȚIE al CNTV Târgu Jiu! Este fiul unui cunoscut manager din municipiu

David Sbora, elevul-minune al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a absolvit clasa a VIII-a cu media generală 10. 

De-a lungul anilor de studiu, David, a reușit să obțină zeci de medalii de aur, argint și bronz, premiul 1, 2 și mențiuni la olimpiadele naționale, iar la concursul internațional de informatică a fost primul român din clasament, reușind să ocupe poziția 119 din cei peste 20.000 de participanți. 

„Bravooo David – șef promoție, media 10.00 absolut pe tot gimnaziu, plus zeci de medalii de aur, argint și bronz, Premiul 1, 2 și mențiuni la olimpiadele naționale + locul 119 din peste 20.000 concurenți ( primul român din clasament) la concursul international de informatica ICPC Word Finalist sponsorizat de gigantul IT & TECH HUAWEI! Mândru de tine că ți suntem părinți și bunici, TE IUBIM SI TE PRETUIM ENORM  respect și recunoștință profesorilor dragi ție! Baftă la examenul de capacitate, și hai liceene hai, arată le ce poți și pune Tg Jiu ul și CNTV ul pe harta țării și a lumii,  CNTV ARE VIITOR”, a transmis tatăl lui David, Doru Sbora, managerul unui cunoscut afterschool din Târgu Jiu. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button