Societate

Dezvăluiri. Cine deține marca și emblema Pandurii

Fostul șef al Galeriei Durii, Valentin Peptenatu, susține că Asociația Club Sportiv CEO 2017 deține marca Pandurii și emblema cu care formația gorjeană a evoluat în Europa League.

Valentin Peptenatu, candidat din partea PUSL pentru un post de consilier municipal la Târgu-Jiu, acuză că liberalii de la Târgu-Jiu ar fi folosit marca Pandurii în campania electorală fără să ceară acordul Asociației Club Sportiv CEO 2017.

Fostul șef al Galeriei Durii susține că Asociația Club Sportiv CEO 2017 deține marca Pandurii și emblema cu care formația gorjeană a evoluat în Europa League.

 

“Asociația sportivă Club Sportiv CEO 2017 Pandurii, printre care sunt și eu membru fondator, și membru asociat în prezent, cu funcție de vicepreședinte la consiliul director, am făcut ceea ce trebuia să facem. Adică, să protejăm marca Pandurii și emblema care a fost folosită în grupele Europa League, cea cu 1963, pentru că sigla cu 1962 a fost retrasă deoarece în baza Legii 184/1998 nu pot exista două mărci identice sau asemănătoare decât cu acordul nostru și, la ora actuală, singura marcă ce a rămas la OSIM și cu drepturi depline asupra acestui nume Pandurii Lignitul Târgu-Jiu se află la noi.

În campania electorală pentru locale din Gorj, formațiunea politică PNL face o campanie de dezinformare și de manipulare a suporterilor pentru a obține, pe lângă mandatele pe care le-ar fi putut obține de consilieri locali, consilieri județeni, funcții de primari sau posibil președinte de Consiliu Județean Gorj, niște funcții pe care le-ar fi putut obține doar cu votul suporterilor, adică printr-o minciună. Deci, marca nu le-a aparținut niciodată, nu au avut acordul nostru, agenția Națională pentru Sport, unde este angajat domnul Mihai Octavian Prunariu, nu are bani desemnați pentru a deschide o secție de fotbal în acest an și nu s-a pus niciodată problema ca un club departamental, care este al ministerului, adică al Asociației Naționale pentru Sport să deschidă o secție de fotbal.

În concluzie, Iulian Vasile Popescu și Mihai Octavian Prunariu au folosit fără acordul nostru, al membrilor asociației, marca ce nu le aparține. Pe lângă faptul că am făcut numeroase sesizări la diverse unități de Parchet, printre care și Direcția Națională Anticorupție pentru mită electorală și inducerea în eroare a alegătorilor, inclusiv încălcarea articolului 90, cu 1, din legea 84/1998 care este săvârșire de infracțiune folosirea acestei mărci fără acordul nostru, am notificat prin OSIM cu acordul firmei care monitorizează mărcile la OSIM formațiunea PNL, filiala Gorj, și AEP organizația de la Gorj, pentru că se încalcă drepturile de autor și de proprietate. Acum rămâne să vedem, așteptăm măsurile care se vor lua”, a precizat Valentin Peptenatu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Sa-i spuneti la DURU asta ca cei de la PNL au spus ca vor sa reinvie PANDURII,nu sa-i fure marca!Macar am vazut ca intereseaza pe cineva de soarta Panduriilor,caci pe cei ce detin marca vad ca ii intereseaza sa apara prin presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button