Politică

DĂNCIULEȘTI continuă cu primarul DUMITRA-BĂDESCU Marius

Obiectivele ample de investiții aflate în curs de execuție în localitatea Dănciulești confirmă performanța în administrație a primarului DUMITRA-BĂDESCU Marius.  Candidatul PSD la alegerile din data de 9 iunie, pentru funcția de primar, are toată susținerea locuitorilor pentru obținerea unui nou mandat.

”Am depus o muncă susținută în cei patru ani de mandat. Pentru a ajunge să avem proiecte în fiecare sat a localității Dănciulești, a fost nevoie de implicare din partea tuturor. Nu a fost ușor, dar am satisfacția că oriunde merg, cu orice locuitor al localității mă întâlnesc, îmi dau seama că eforturile noastre sunt apreciate. La alegerile din 6 iunie, echipa PSD va câștiga la Dănciulești, deoarece oamenii ne susțin, iar localitatea are nevoie de o echipă unită și puternică, capabilă să identifice soluții la probleme și să dezvolte comunitatea”, a declarat DUMITRA-BĂDESCU Marius.   

Cele mai importante investiții aflate în curs de execuție sunt:

 1. EXTINDERE REȚEA ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ”- sunt executate lucrări în proporție de 99%.
 2. ” EXTINDERE REȚEA ALIMENTARE CU APĂ, MODERNIZARE GOSPODĂRIE DE APĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ”- a fost finanțat prin programul național de finanțare ”Anghel Saligny” cu suma de 10 milioane lei, a fost semnat contractul de finanțare, urmează întocmirea proiectului tehnic și derularea lucrărilor.
 3. DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE CORNELIUS RADU RĂDINEȘTI, COMUNA DĂNCIULEȘTI , JUDEȚUL GORJ”– a fost finanțat prin PNRR, a fost semnat contractul de finanțare, se derulează procedurile de achiziție.
 4. MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – au fost demarate procedurile pentru reluarea lucrărilor.
 5. REABILITARE MODERATĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – a fost finanțat prin PNRR, a fost semnat contractul de finanțare, a fost întocmit proiectul tehnic, a fost derulată procedura de achiziție, urmează execuția lucrărilor.
 6. DOTAREA CU UTILAJE A SERVICIULUI VOLUNTAR PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – urmează procedura de achiziție pentru procurarea următoarelor utilaje: TRACTOR CU REMORCĂ, CISTERNĂ CU CHIT STINGERE INCENDII și GENERATOR ELECTRIC.
 7. MODERNIZARE STAȚIE DE TRATARE A APEI” – vor fi executate reparații capitale la stația de tratare apei.
 8. Am obținut finanțare prin programul ”Masă sănătoasă”, pentru a oferi pachete alimentare preșcolarilor și elevilor Școlii;
 9. Am efectuat reparații curente pe drumurile Danțu și Piscul Ursului;
 • Am reușit să finanțăm lucrările pentru reparații curente (pietruire) drumuri laterale pe o lungime de aproximativ 3 km;
 • A fost aprobată dotarea cu microbuze școlare electrice și am procurat stația de încărcare electrică. 

În ceea ce privește proiectele pentru viitor, primarul localității Dănciulești și-a propus obiective îndrăznețe, realizabile prin munca de echipă, aproape de locuitori.

Cele mai importante obiective de investiții propuse spre finanțare sau aflate în evaluare se numără:

 1. ” ÎNFIINȚARE SISTEM INTELIGENT DE ALIMENTARE CU GAZE NATURALE”- a fost depus prin programul național de finanțare ”Anghel Saligny” în parteneriat cu comunele Tălpaș și Fărcaș.
 2. ”REABILITARE MODERATĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ OBÂRȘIA, JUDEȚUL GORJ” – a fost depus spre finanțare prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.
 3. ”REALIZARE DE NOI CAPACITÃȚI DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSE SOLARE ÎN COMUNA DÃNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – a fost depus spre finanțare prin Fondul pentru Modernizare prin Ministerul Energiei.
 4. ”REABILITARE DV 25 PISCUL RADULUI” – va fi finanțat din bugetul local cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

– Executat de S.C. A.S. IN GORJ MEDIA S.R.L.

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button