Politică

Cine este contracandidatul lui Ciocea la Bustuchin

Fostul lider al PSD Bustuchin, Gheorghe Stoenescu, fost viceprimar al localității, este candidatul PNL la primărie, la alegerile locale din 9 iunie.

Gheorghe Stoenescu spune că a decis să candideze din partea Partidului Național Liberal la Primăria Bustuchin, pentru că președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, este singurul lider județean care nu a acceptat blatul” cu primarul în funcție al localității.

Ion Ciocea a câștigat mandatul, în 2020, pe lista Pro România.

La alegerile locale din 9 iunie, va candida din nou din partea Partidului Social Democrat.

„Dragi bustuchineni! Azi, aici, în locul în care m-am născut, crescut și format ca om, îmi asum candidatura la funcția de PRIMAR. Este momentul sa punem stop dezbinării și urii dintre cetățeni, dar mai ales fricii față de cei pe care dumneavoastră îi alegeți să vă conducă. Este momentul ca Bustuchinul să se reinventeze printr-o administrație modernă și axată în primul rând pe dorințele și interesele tuturor cetățenilor. Îmi asum și sunt aici, nu pentru betoane. Betoanele nici nu ar trebui să existe într-un program al politicienilor, pentru că sunt o chestie administrativă. Eu sunt aici pentru o viziune alături de echipa mea.

Problema este foarte simplă – fiecare tânăr ar trebui să aibă șansa să rămână aici, lângă părinți și bunici, doar ei le pot fi permanent de ajutor. Fiecare copil trebuie să aibă acces la lucruri simple: o masă caldă, servicii medicale minimale în  școală, acces la anumite cursuri de joburi ale viitorului, dar mai ales de prezența părinților în viața lor. De ce PNL? Pentru că Ion Iordache este singurul lider județean care nu a acceptat blatul cu actuala conducere și care vă oferă dumneavoastră posibilitatea să spuneți AJUNGE! PNL, pentru că privind doar în vecinătatea noastră, administrațiile liberale din Roșia de Amaradia sau Berlești arată o dezvoltare modernă și rapidă!”, a precizat Gheorghe Stoenescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button