Politică

Ce recomandare le face liderul USR Gorj liberalilor gorjeni

Președintele USR Gorj, deputatul Radu Miruță, le transmite liberalilor gorjeni nemulțumiți de coaliția de guvernare cu PSD, să voteze Alianța Dreapta Unită.

Radu Miruță a reacționat după ce PNL Gorj a solicitat conducerii centrale a Partidului Național Liberal să iasă la guvernare, de supărare, că primarii liberali din județ au primit sume mici de la conducerea PSD a Consiliului Județean la repartizarea sumelor la început de an.

Președintele USR Gorj, le transmite liberalilor gorjeni nemulțumiți de coaliția de guvernare cu PSD să voteze Alianța Dreapta Unită, pentru că Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat nu vor renunța la înțelegerea de a guverna împreună România.

“Își împart între ei la centimă până și funcțiile de portar din tot județul ăsta. Fără a se umili la ei, nimeni nu primește nimic pe dreptate, dar, de ochii lumii, PSD-iștii roșii și cu PSD-iștii galbeni se se prefac că se ceartă pe principii, pe beneficii pentru cetățeni, când, în realitate își împart banii Cearta nu ține loc de soluții, domnilor, iar, de 30 de ani, conducând aceste două partide, ați tocat miliarde de euro, din care gorjenii nu s-au ales nimic, dar firmele dumneavoastră da. Nu merge, acum, teatrul, că e prea vizibil penibilul. În Consiliul Local Târgu-Jiu, PSD-ul galben, cel al domnului Iordache, face ușor majoritate, dar nu livrează nimic. La fel și în Consiliul Județean Gorj, unde celălalt PSD are majoritate singur. Ba chiar, an de an, rămân cu bani necheltuiți, așa cum județul ăsta rămâne în urmă în fiecare an.

PNL Gorj nu se poate rupe de PSD, pentru că nu a fost rupt niciodată. De doi ani au și acte: concubinajul a devenit căsătorie. Local, împreună au împărțit frățește funcții în toate cele 32 de instituții deconcentrate din județ. PNL a adus PSD la guvernare, iar cu semnătura ministrului PNL de Finanțe au crescut toate taxele în România. În Gorj, și PNL și PSD au făcut tot ce au putut pentru a bloca beneficiile legii 197, până când justiția le-a dat cu cartea în cap. Iar acum, tot în logica de blocaj, îi plimbă pe oameni prin instanțe, unde primesc și diferențele de bani meritate. Gorjenii nu uită! Când mănânci împreună din același castron cu PSD, tu, PNL nu mai ești alternative la PSD. Dacă PNL Gorj ține cu adevărat la adevăr și la dreptate, să susțină și să voteze Dreapta Unită, alternativa liberală creată în jurul USR”, a declarat deputatul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button