News

Ce poți să pățești dacă desfaci un produs în magazin

Se întâmplă des ca în magazinele din România să găsim produse cu ambalaje deschise. E un obicei tot mai frecvent, din păcate.


Se mai întâmplă ca clienții să consume o parte dintr-un produs și apoi să meargă cu el la casa de marcat să-l plătească. Iată ce se întâmplă cu cei care fac un astfel de gest.

Când merg la cumpărături, mulți români decid fie să deschidă sticle cu apă, suc și să bea din el, iar apoi să-l achite, considerând că e deja al lor. Totuși, lucrurile nu sunt atât de simple.

Un român a trecut recent printr-o situație foarte jenantă. Un bărbat a apelat la ajutorul avocatului ca să se lămurească cum stau, de fapt lucrurile.

Bărbatul a povestit că era la cumpărături cu soția și băiețelul său. La un moment dat, celui mic i s-a făcut foarte sete, așa că tatăl i-a dat să bea dintr-o sticlă pe care o avea deja în coș. Apoi s-au îndreptat spre casele de marcat, unde urmau să plătească tot ce au cumpărat.

Un paznic a apărut, între timp, și l-a atenționat că va chema poliția fiindcă ceea ce a făcut se numește furt. Bărbatul a spus că a chemat responsabilul de magazin ca să-i explice cum stau lucrurile. Chiar și așa, situația nu s-a rezolvat complet.

Bărbatul avea cumpărături de 300 de lei și mergea către case, dar responsabilul de magazin nu a fost convins și a decis să cheme poliția.

Povestea lui, spusă pe internet, i-a împărțit pe utilizatori în două tabere. Totuși, clarificare a venit de la avocat.

Mulți i-au luat apărarea bărbatului și au spus că e responsabilitatea angajaților magazinului să supravegheze clienții. Alții, însă, i-au criticat gestul bărbatului.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button