Societate

Cât costă cel mai scump teren din Târgu Jiu


Un târgujian a scos la vânzare o suprafață de 322 de metri pătrați în centrul municipiului Târgu Jiu pentru suma de 225 de mii de euro. Asta înseamnă aproape 700 de euro metrul pătrat.

Terenul este în zona centrală, pe str. Siretului. Are pe el și o casă, care ar trebui demolată.
“Propunem spre vânzare teren intravilan situat în Târgu Jiu, zonă ultracentrală – strada Siretului (vis-a-vis de AJFP – Administrația Județeană a Finanțelor Publice).
Terenul are o suprafață de 322 mp, pe acesta regăsindu-se o casă dispusă pe parter ce beneficiază de suprafață totală de 111 mp, fiind compusă din 4 camere, hol și un grup sanitar. Deschiderea la stradă este de 10 m.l.Imobilul este racordat la toate utilitățile: curent electric, apă curentă, gaze naturale și canalizare. Datorită localizării ultracentrale, aproape de toate facilitățile orașului, acest teren este ideal pentru investiție.În imediata apropiere găsim: Complex Parâng, Piața Centrală, Parcul Central, magazine, cabinete medicale, etc”, se arată în anunțul unei agenții imobiliare.

Un alt teren, situat pe str. Victoriei, costă 275 de mii de euro. “Propunem spre vânzare teren intravilan situat în Târgu Jiu, strada Victoriei, zonă centrală, cu acces facil către toate punctele de interes ale orașului. Având o suprafață de 470 mp, cu deschidere de 18 m.l., beneficiază de toate utilitățile specifice zonei de amplasament: curent electric, apă curentă, gaze naturale și canalizare”.

Dezvoltatorii imobiliari spun că prețurile terenurilor sunt mari, din cauză că orașul nu se extinde și sunt puține zone construibile.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button