LifestyleNews

Campionatul Național de Drift organizat anul acesta pe Transalpina

A fost stabilit calendarul oficial al Campionatului Național de Drift pentru anul 2023. Anul acesta bătălia dintre popoare a cailor putere se mută în România, toate etapele din Campionatul Național de Drift desfășurându-se la noi în țară. Pentru că organizatorii iubesc muntele, și anul acesta va fi organizată o etapă montană, de data aceasta pe Transalpina.

Dacă până acum aceste zile de antrenamente se desfășurau cu porțile închise, de anul acesta spectatorii sunt bineveniți, transmit organizatorii. În plus își pot cumpăra Drift Experience, având în același timp acces gratuit la paddock.

,,Așa cum deja v-am obișnuit, de la an la an ne dorim să devenim din ce în ce mai buni, mai puternici, să introducem în campionat locații noi, momente inedite și spectaculoase, astfel încât România să devină epicentrul motorsportului european.

Iată câteva din schimbările importante din acest an:

Douā Trackdays pentru piloții PRO și SemiPro organizate pe Transilvania Motor Ring.

Piloții noștri se vor duela acasă la noi cu unii dintre cei mai cunoscuți piloți de drift din: Italia, Elveția, Ungaria, Ucraina, Cehia, Bulgaria, Cipru etc, care deja și-au anunțat prezența în România, în campionatul nostru.

Anul acesta pentru clasa street vom organiza 4 etape.

Clasa Street începe să devină din ce în ce mai populară și să adune tot mai mulți piloți. Pentru că este foarte accesibilă oricărui doritor, dar și cea mai tânără clasă din campionat și foarte dragă nouă, pentru că are ca scop educarea tinerilor în spiritul unei conduite exemplare în trafic, pregătim pe Transilvania Motor Ring un circuit spectaculos, cu influențe urbane, grafitti, lumină și culoare, care să ne ducă cu gândul la Tokyo Drift. Aducem strada pe circuit!”, transmit organizatorii.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button