Societate

Bal pentru boboci cu fiţe la Colegiul Tudor Vladimirescu Târgu Jiu: cât costă un bilet pentru VIP!

Dacă marea majoritate a liceelor din Târgu Jiu au organizat deja vestul bal pentru boboci, consiliul școlar al elevilor din cadrul Colegiul Național Tudor Vladimirescu din municipiu se pregătește intens pentru a pune la punct ultimele detalii legate de marea petrecere. Participanții la titlul de Miss și Mister CNTV 2023 au fost deja aleși și de curând s-au pus la vânzare și biletele.

Invitatul special al serii este cântărețul și actorul român Rareș Mariș cunoscut și pentru că a interpretat unul dintre cele 3 roluri principale din filmul Romina VTM. Melodia lui „La tine și la bani” (feat. Bogdan DLP) s-a aflat timp de 4 săptămâni în ianuarie 2023 în topul clasamentului Romania Songs al Bilboard (bazat pe streaming-uri și descărcări digitale).

Cei care doresc să participe la eveniment au la dispozitie trei tipuri de bilete: pentru zona 2 prețul unui bilet este de 40 de lei, zona 1 prețul este de 50 de lei , iar cei care doresc să stea la zona VIP trebuie să scoată din buzunar 60 de lei pentru un singur bilet.

Evenimentul se va desfășura la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, luni 18 decembrie 2023 începând cu ora 18:00.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. N aveti ce face pe acasa si scrieti asa de dragul tastaturii… Comparati preturile cu cele de la alte baluri ce au avut loc in acest an si dupa faceti gura!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button