Știri

Acuză că adversarii politici i-au plagiat programul electoral

Primarul Partidului Social-Democrat al comunei Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, acuză că adversarii politici i-au plagiat programul electoral.

Victor Geogia afirmă că peste 80% din promisiunile pe care le-a făcut locuitorilor comunei, la alegerile locale din urmă cu 4 ani, au fost onorate.

Primarul Partidului Social-Democrat al comunei Bengești-Ciocadia acuză că adversarii politici i-au plagiat programul electoral.

“Nu mi-a atras cu nimic atenția din promisiunile pe care le-au făcut contracandidații mei. Sincer, au copiat după mine din ceea ce am trecut eu în programul meu electoral. Am început să râd, când au spus că vor să bage apă în Bengești. Cum să introduci apă, dacă este? Ceva de râs! Nu poți să minți.

Eu nu merg într-o campanie să mint. Eu nu mint. Lumea mă cunoaște foarte bine de atâția ani de zile. Peste 80% din promisiunile pe care le-am făcut la începutul mandatului, care a trecut, s-au realizat. Ceea ce nu s-a realizat nu a fost din cauza mea. Nu s-a realizat din cauza constructorului. Dacă constructorii lucrau așa cum trebuie, puteam să am apă și în Bălcești și în Ciocadia, însă de vreun an de zile nu au lucrat. Le spun la oameni că nu le-am dat banii la constructori. Nu le pot da banii decât în baza unor situații de lucrări. Deci, nici nu apucă să intre în primărie și încep să mintă. Nu este bine. Un primar nu trebuie să mintă”, afirmă Victor Geogia.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button