News

Accident urmat de incendiu! Șoferul era rupt se beat

Un incident ce se putea termina tragic a avut loc în Nușeni, în această seară. Un șofer beat și-a condus mașina într-un cap de pod. Scos de acolo, a pornit iarăși la drum, a lovit al doilea cap de pod și mașina i-a explodat.

Un apel la 112 anunța un incendiu la un autoturism, în localitatea Nușeni.

Mai mult, incendiul a fost urmat și de explozie. Flăcările s-au văzut de la kilometri distanță, iar informația despre cum s-a întâmplat totul a circulat rapid printre săteni. Se pare că șoferul autoturismului, de loc din Beudiu, a condus mașina deși era „rupt de beat”.

Ar fi intrat într-un cap de pod, avariind ușor mașina. Sătenii i-ar fi pus din nou mașina ”pe roți”, iar bărbatul s-ar fi urcat din nou la volan.

N-ar fi parcurs o distanță prea mare când a intrat într-un nou cap de pod, dar cu viteză mai mare. Șoferul a apucat să se dea jos din mașină la timp, autoturismul luând foc în urma impactului.

Mai mult, a și explodat, arzând ca o torță.

Sătenii, pompierii și poliția l-au căutat pe șofer, găsindu-l la o mică distanță de locul incidentului. Acesta avea doar câteva contuzii, dar a fost totuși transportat la spital.

”Incendiul a fost lichidat, autoturismul care a întrat în coliziune cu un cap de pod a ars aproape în totalitate. În urma recunoasterii, conducătorul auto a fost găsit în afara părții carosabile, constient și cooperant. Prezenta leziuni ușoare, a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și urmează sa fie evacuat la CPU Beclean pentru investigații medicale amănunțite” au transmis reprezentanții ISU BN.
Sursa: Bistrițeanul

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button